Denne mail er udsendt til medlemmer i CISV Danmark - del gerne i dit netværk! Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Nyhedsbrev April 2021

Kære medlemmer

For kort tid siden har CISV International taget den tunge beslutning igen i år at aflyse alle internationale aktiviteter i sommerperioden.
I CISV Danmarks hovedbestyrelse tog vi den triste beslutning for et stykke tid siden, og vi håber sådan, at det til vintersæsonen bliver muligt at sende medlemmer ud i verden på programmer igen. Der er, som det ser ud lige nu, Youth Meetings og Børnebyer med dansk deltagelse til december-januar.
Det er i øjeblikket ikke helt det samme at være CISV'er, som det plejer at være, og vi er virkelig mange, der glæder os til at skifte gear! Forhåbentligt snart!
 
Ligeledes for kort tid siden har vi ansat en ny sekretariatsleder (det der i CISV-lingo også hedder National Sekretær) på kontoret i København. Morten, som præsenterer sig herunder, bemander nu kontoret i Bornholmsgade. I Daglig Ledelse har vi en utroligt god mavefornemmelse og ser meget frem til samarbejdet.
Morten er meget løsningsorienteret og har en stor interessere i at høre fra jer medlemmer, hvordan han på kontoret kan hjælpe med at gøre CISV-livet som frivillig, lokalforeningesbestyrelses- eller udvalgsmedlem lidt lettere. Så brænd endelig ikke inde med en god ide, men skriv til Morten på kontoret på secretary@dk.cisv.org 
Du kan også kigge forbi og sige hej, hvis du bor i nærheden - der er introkaffe på kanden hos Morten ☕️
 
Velkommen, Morten!
 
På vegne af Daglig Ledelse, Rikke Juel Enemærke

Hvem er jeg

Hej
 
Jeg hedder Morten Nitschky og er pr 01.04 startet som sekretariatsleder i CISV.  
 
Jeg glæder mig til at være med til at få CISV op på den store klinge igen, når corona har sluppet sit tag. Det første stykke tid kommer selvfølgelig til at gå med at lære organisationen og alle dens kringelkroge at kende og få læst en pokkers masse dokumenter igennem. Når det er klaret, håber jeg, I kommer til at mærke, at administrationen kører nemt og problemfrit og ikke giver jer unødigt arbejde.
 
Om et stykke tid vil jeg hejse et par administrative prøveballoner, og så må I endelig ikke holde jer tilbage med input til, hvordan det kunne fungere allerbedst for jer.
 
I min bagage er der lang erfaring som leder, både i det offentlige og private, og som frivillig i det københavnske kulturliv, specielt i miljøet omkring HUSET KBH (tidligere Huset i Magstræde).  
 
Jeg uddannet som sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium, Master i Ledelse og jeg har også en Coachuddannelse.
 
Jeg glæder mig til at lære jer allesammen bedre at kende.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsmaling

Dagsorden til CISV Danmarks ekstraordinære generalforsamling lørdag d. 29. maj 2021 kl. 10 på Danhostel Ishøj Strand.
  1. Valg af dirigent 
  2. Indkomne forslag
Vedtægtsændringer:
- §4 Stk. 2.2 Tilføjelse 
- §4 Stk. 3.8 Sproglig præcisering 
- §6 Stk. 1 Udgår pga. gældende lov og bankpraksis 
- §3 Stk. 3.5 og 3.6 Ombytning af lige og ulige år i forhold til allerede eksisterende årsrul. 
 
 
Da vi p.t. ikke kender Corona-restriktioner for slutningen af maj, planlægger vi med tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling:
TILMELDING
 

Ny international sekretær

CISV's generalsekretær Gabrielle Mandell stopper og afløses af Tanya Pérez Echeverria.
Her er et link til Gabrielles farvelhilsen.

Med venlig hilsen CISV Danmark

Kontakt

Kontorets ansatte træffes (evt. forud på mail) onsdage fra kl. 14 til 18.
Kontorets mailadresse: office@dk.cisv.org