Denne mail er udsendt til medlemmer i CISV Danmark - del gerne i dit netværk! Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Nyhedsbrev juni 2021

Så er det tid til et nyhedsbrev og denne gang er det forhåbetlig i en rigtig udgaveinde og specielt Corona eller snarere, hvad vi kan gennemføre denne sommer i restriktionernes tegn er jo vigtigt. Mere om det lidt senere.
 
Siden sidst har vi haft hovedbestyrelsesmøde, og du kan læse referatet her
 
En af de praktiske vigtige ting, der blev besluttet, er at man fremover som hovedbestyrelsesmedlem, hvis man er forhindret i at møde frem, er forpligtet til at afgive fuldmagt til et andet bestyrelsesmedlem. Det behøver ikke være ens umiddelbare makker, men kan være til et andet medlem. På den måde sikrer vi at Hovebestyrelsen altid er beslutningsdygtig.
 
Her fra kontoret er der også det at sige, at jeg som ny leder af sekretariatet virkelig er blevet taget godt imod og har oplevet en utrolig hjertevarm og begejstret organisation.
 
Tak for det.
 
Morten Nitschky

Ny generalsekretær

CISV International har fået ny generalsekretær. Hun hedder Tanya Pérez Echeverria og har jo fået en kæmpe satrtopgave med at styre CISV gennem coronakrisen. Vi har store forhåbnigner til hende og ønsker hende og resten af CISV international al mulig held og lykke.
 

Coronarestriktioner, retningslinjer og sommerens arrangementer

 
Der er nu lettet så meget på restriktionerne, at det er blevet muligt for os at afholde også lidt større arrangementer i løbet af sommeren. Fra 1 august er det planen at der letter endnu mere. Men lige nu ser det således ud: 
 
Det er nu fra 14 juni blevet tilladt at holde udendørs lejre med overnatning med op til 500 deltagere.
og 
  • Krav om mundbind/ visir ophæves d. 14. juni 2021 på alle områder undtagen i den kollektive transport, når man ikke sidder ned. Det vil altså sige, I ikke længere skal bære mundbind eller visir i jeres foreninger.
  • Det indendørs forsamlingsforbud hæves til 250 personer fra 1. juli – det vil altså også sige i indendørs foreningsliv.
  • Krav om coronapas ophæves for fritids- og foreningsaktiviteter fra d. 14. juni og for sommerlejre d. 1. september. Dog vil det være muligt at afholde sommerlejre efter 14. juni med under 100 deltagere, uden krav om coronapas.
 
DEN ÅRLIGE TIVOLITUR OG ANDRE ARRANGEMENTER
 
Husk den årlige Tivolitur :-) Der er udsendt invitationer til alle, men den kan også hentes her. Vi fik ikke skrevet i invitationen at dette arrangement ikke er for børn der kommer alene. Vi kan ikke påtage os rollen som ansvarlige for børnene.
 
Derudover kan vores arrangementer ses på hjemmesiden. Så her er også en opfdordring til alle lokalforeninger og udvalg om at sende oplysningerne om jeres arrangementer til secretary@dk.cisv.org så de kan komme på hjemmesiden.
 
 
 
 

Renovering af kontoret og næste generalforsamling

Dem af jer der kommer til at kigge forbi kontoret sommeren over vil muligvis støde ind i håndværkere. Der har været vandskade på toilettet, som skal udbedres, der skal skiftes loftsbelysning og vi er ved at indhente tilbud på et nøglebriksystem, der forhåbentlig kommer til at gøre det lettere af få adgang og holde rede på hvem, der har adgang til kontoret.
 
Til gengæld har vi fået ny kaffemaskine, der laver rigtig god kaffe - den er man jo også meget velkommen til at komme og prøve :-)
 
Til sidst er der kun at sige at næste stormøde samt generalforsamling bliver 18.09 et sted i Danmark - mere om det senere.

Med venlig hilsen CISV Danmark

Kontakt

Kontoret er åbent efter aftale. Adressen er Bornholmsgade 1  kld. 1266 Kbh. K.
Mail: secretary@dk.cisv.org