Se nyhedsbrevet i browser

CISV Danmarks Nyhedsbrev

Vi uddanner og inspirerer mennesker
til at skabe en fredeligere og mere retfærdig verden.
 

CISV Danmark i 2024

Vi gør os klar til den kommende sæson med børn, ledere, stabe og øvrige frivillige

Alderskrav på Børneby
CISV Danmark ser frem mod 2024 med glæde og spænding! Vi har fra CISV International fået det første udkast til destinationer på programmerne Børneby, Youth Meeting, Step Up og Seminar Camp, og vi er så småt gået i gang med at rekruttere ledere og stabsmedlemmer, så vi i slutningen af november kan lukke op til ansøgningsskemaerne for alle deltagere.
Vi er spændte på, hvor mange børn og ledere vi ender med at sende ud i verden til sommer og næste vinter. Vi ved, at det er store beslutninger og store følelser, der opstår i forbindelse med afklaringen af, om en CISV camp er noget for en selv eller ens barn. Derfor er vi glade for med vægt at kunne sige, at vi har været på sidelinjen i mange år og har set, hvordan stort set hver eneste deltager vokser med opgaven – og ofte ender med at se tilbage på en livsforandrende oplevelse, der giver lyst til at prøve endnu et program.
 
I midten af november mødes alle lokalforeninger for at fordele de camps, CISV Danmark har fået tilbudt at sende delegationer til i 2024. Det glæder vi os til! Den samme weekend har Hovedbestyrelsen møde, hvor priser for det kommende år endeligt fastlægges. 1. december vil hjemmesiden være fuldt ud opdateret for den kommende sæson, og der bliver ansøgningsfrist d. 31. december til alle programmer.
 
CISV International har fra og med 2024 justeret lidt i alderskravene for deltagere på camps. De indsatte billeder viser alderskravene for hvert program. I kan selvfølgelig altid spørge i jeres lokalforening, hvis I er i tvivl om noget i forbindelse med ansøgning om deltagelse. Alle lokalforeninger har kontaktpersoner, der er klar til at hjælpe, eller kan henvise til en anden i CISV Danmark, der kender svaret.
Læs mere på cisv.dk

Oversigt over informationsmøder i vores lokalforeninger

Tag familie og venner med til informationsmøde, mød CISV, tidligere deltagere og hør om mulighederne i din lokalforening i 2024.
CISV Aalborg-Nordjylland har ikke i skrivende stund en dato klar til informationsmøde – send evt. en mail på aalborg@dk.cisv.org og hold øje med deres Facebookside for yderligere info.
6.11: Infomøde i Region 1
9.11: Infomøde for ledere og stabe i Region 1
21.11: Infomøde i Region 1
26.11: Infomøde i CISV Vestsjælland
28.11: Infomøde i CISV Fyn & Sydjylland
29.11: Infomøde i CISV Roskilde
3.12: Infomøde i CISV Storstrøm
6.12: Infomøde i CISV Midtjylland

Frivilligbank

Har DU en ekspertise, som vi måske kan drage nytte af?

I CISV Danmark oplever vi ofte, at vi – selv om vi kan meget i fællesskabet blandt de frivillige – af og til støder lidt ind i en mur, hvor vi mangler viden eller ekspertise på et område. Derfor har vi i Hovedbestyrelsen besluttet at oprette en "forældrebank", hvor vi håber, at rigtig mange til byde ind med emner, vi kunne drage nytte af.
Det kan være, at du
  • arbejder på en efterskole, som vi kunne bruge om sommeren/over nytår/i påsken til afholdelse af camps
  • er bager og gerne vil tilbyde en rabatordning eller afhentningsordning af daggammelt brød/bagværk
  • arbejder i et forsikringsselskab og kan hjælpe os med at vurdere vores aktuelle dækninger
  • kører lastbil/er vognmand og kan hjælpe med at transportere senge/materialer frem og tilbage til camp sites
  • er rejsearrangør og ved en masse om at arrangere grupperejser
  • er jurist med speciale indenfor ansættelsesret, forbrugerret, aftaler/kontrakter, foreninger m.v.
  • er journalist og kan trykke på nogle knapper, så vi får omtale
  • er grafiker eller SoMe-ekspert og har input til, hvordan vi kan "uppe gamet" på vores kanaler
  • ... 
  • ...
Vi forventer ikke, at de ydelser, du kan byde ind med nødvendigvis er gratis (men hvis du har lyst til at hjælpe som frivillig, tager vi med glæde imod dit tilbud), men vi oplever af og til, at en sparringspartner ville kunne hjælpe os med at reducere tidsforbrug og frivillige kræfter på områder, der ikke er vores spidskompetencer.
Hvis du tænker, at det, du kan, er noget, vi kunne få brug for, så udfyld formularen her. Vi henvender os, hvis vi får brug for din hjælp :)
 
Registrer dig i frivilligbanken

Bestyrelsesmedlemmer søges (altid)

 
Der er altid brug for dine hænder – og en lille smule af din tid – som frivillig i en lokalforening. Måske mangler bestyrelsen et medlem, måske mangler der en kontaktperson til et program, måske laver du gode Facebook-opslag, måske er du den nye Risk Manager, der holder hovedet koldt i pressede situationer, måske ...
Lige nu er der især nedenstående muligheder, men kontakt din lokalforening, hvis du gerne vil bidrage.
 
CISV Nordsjælland
CISV Nordsjælland mangler en ny kasserer, en ny Risk Manager og kontaktpersoner for programmerne.
 
 
Find din lokalforening

Efterlysning

Galleri eller tilsvarende mulighed for at udstille søges

Hej
Jeg skriver til jer, i håbet om at kunne komme et skridt videre.
Det handler om en dreng fra Bangladesh, som var i børneby her i Danmark i 1980 eller 81, og som nu er en voksen mand med en karriere som kunstmaler. Han er inspireret af tiden her i Danmark. Han har spurgt mig, om der mon kunne være et kunstgalleri her i Danmark, som har lyst til at udstille hans værker.
Jeg vil utroligt gerne hjælpe ham. Måske I kender nogen, som kender nogen, som jeg kan kontakte.
Se gerne hans beskrivelse nedenfor.
På forhånd tusind tak.

Med venlig hilsen
Bentia Strikert – tlf 2499 2023
Leder i Costa Rica i 1979, børneby stab i Solrød 1981 og Dragør 1984

Sayed Golan Dastagir skriver:
To me Denmark is the  beginning point of my artistic journey. From that specific feeling I need ot show my works in Denmark. Many of my ideas that I conceive are from my learning from my CISV camp. But I don’t know any Gallery in Denmark. Even if I browser and find any Gallery will not response to my mail until and unless I got reactance. As a Danish native you might know some or some of your friends may know. I believe if you put a little effort may create wonder. The concept of my work is "Epic journey of a migratory bird " It narrate a boundless worl of peace" Most of my works are visualized from a imaginative sky. Where we don’t see any border. But their is diversity of color form light but they are having a harmony. I call it Symphony of nature. To my understanding Danish people having a great seance of internationally. In my childhood learned this from you.
If you want I may send you my portfolio.
Thank you once again.
Looking forward to your response.
Send mail