Kære CISVer,
 
Du indkaldes hermed jf. §4 stk.2.2 til ordinær generalforsamling for CISV Danmark d. 12. marts kl. 14.00 på Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Farum.
 
På generalforsamlingen er alle nationale tillidspersoner på valg, og du har mulighed for at stemme og give din mening til kende om foreningens ve og vel. 
 
Generalforsamlingen ligger i forlængelse af CISV dagen, hvor du snart vil modtage et program for og link til tilmelding til nogle super hyggelige dage.
 
Dagsorden til generalforsamlingen lyder således:
1. Valg af dirigent
2. Formand aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år.
3. Kasserer aflægger regnskab for det forløbne år.
4. Hovedbestyrelsen fremlægger handleplan og budget for indeværende regnskabsår.
5. Fastsættelse af medlemskontingent for næstfølgende regnskabsår.
6. Indkomne forslag.
7. Valg
   a. Valg af formand.
   b. Valg af næstformand.
   c. Valg af international repræsentant.
   d. Valg af kasserer.
   e. Valg af statsautoriseret revisor.
8. Præsentation af de valgte Nationale Juniorrepræsentanter for Hovedbestyrelsen.
9. Præsentation af lokalforeningernes repræsentanter i Hovedbestyrelsen.
10. Eventuelt
 
Indkomne forslag modtages senest d. 31. januar kl 12.00 til formandenpresident@dk.cisv.org
 
Vi glæder os til at se dig :)
 
På vegne af Hovedbestyrelsen.
Sara Rønning-Bæk

Nyt Medlemssystem

Vi vil gerne gøre det nemmere for vores medlemmer. Vi vil gerne gøre det nemmere at blive medlem. Vi vil gerne gøre det nemmere at tilmelde sig aktiviteter i CISV Danmark.  
 
I foråret 2015 udsendte vi et survey, for at se hvordan vores medlemmer oplevede vores medlemssystem. Her fremgik at mange fandt systemet ret kompliceret og svært at gå til. Der var relativt få, som fandt at systemet var nemt og intuitivt at gå til. Denne tilbagemelding tog vi naturligvis til efterretning. Hovedbestyrelsen tog derfor sagen op på sit møde i maj 2015. Her nåede vi frem til, at vi måtte undersøge, om der kunne findes et system, som kunne gøre det nemmere for vores medlemmer, og som kunne leve op til vores behov ift. administration og de regler vi er pålagt.   I løbet af sommeren 2015 talte vi med 13 forskellige udbydere, og vi fandt at flere kunne være relevante. CISV Danmarks Hovedbestyrelse valgte derfor at indlede samarbejdet med en ny leverandør i september 2015. Hovedbestyrelsen valgte at lave en aftale med KlubModul ApS - et firma som igennem en årrække har leveret medlemssystem til en lang række frivillige foreninger i Danmark.  
 
Men hvad betyder det for dig som medlem? Det betyder at man i slutningen af uge 2 vil modtage en mail med login til vores nye system. Brugernavnet vil være baseret på nuværende medlemsnummer, men er nu noget man kan ændre i systemet, så det bliver nemmere at huske. Vi opfordrer også til at I checker jeres oplysninger, så vi sikrer at adresse mv. er korrekt registreret! NB: Alle overflyttede medlemmer vil stå som tilhørende "Københavns Kommune" - vi håber at I vil hjælpe os, ved at logge ind og opdatere til den korrekte kommune.  
 
Det er vigtigt at man går ind og opretter sig som medlem! Som familiemedlemskab skal man blot på 1 medlem af familien købe familie-medlemskab knyttet til den lokalforening man er i, så vil resten af familien automatisk være indmeldt. For individuelle medlemmer køber man bare medlemskab som normalt. I familie-medlemskaber vil oplysninger hænge sammen - så ændrer man adressen, så ændres den på alle i familien.
 
Betaling vil fremover ske via betalingskort. Man vil blive bedt om at tilknytte et betalingskort, så kontingent-opkrævninger mv. vil køre automatisk via dette.   I systemet vil man snarest muligt (inden 15. marts) få mulighed for at administrere alle medlemmer af en familie fra det enkelte medlem. Så hvis mor logger ind, så vil hun kunne tilmelde børn og evt. partner fra sit eget login. Nye medlemmer vil desuden få mulighed for at oprette hele familien på en gang, fremfor at man skal oprette en profil ad gangen.   Vi har gjort vores bedste for at design og brugervenlighed på det nye system kommer i top, så vi håber at I tager godt imod det, og at I finder det nemmere at bruge.
 
Hvad hvis jeg ikke får en mail? Hvis du ikke får en ny mail fra det nye system, burde du modtage en mail fra os, da det så handler om at vi har opdaget fejl i medlemskabet, som vi skal bruge din hjælp til at rette. De fleste vil blive anmodet om selv at oprette sig på ny i det nye system, så vi sikrer at vi får de mest opdaterede oplysninger. Hvis man heller ikke får en mail fra os, så håber vi at I vil kontakte os, så vi kan opspore fejlen!
 
Hvis jeg har spørgsmål? Hvis man har spørgsmål, så er man altid velkommen til at skrive til teknisk-administrativ@dk.cisv.org - så vil vi snarest muligt vende tilbage med svar!