Se CISV Danmarks update i en browser

Kære CISV'er


Så er det blevet tid til en CISV Danmark update. I updaten kan du finde praktisk information, gode råd samt idéer til dit frivillige engagement i CISV Danmark. 
 
Læs mere her om alle de spændende aktiviteter for efteråret i CISV Danmark.
 
 
 

Udvalgsformænd på valg!

I forlængelse af Stor- og Hovedbestyrelsesmødet d. 16. og 17. september vil der være valg til formændsposterne i program- og nationale udvalg.
 
Alle interesserede opfordres til at sende en ansøgning med en lille præsentation af sig selv, som Hovedbestyrelsen vil forholde sig til inden mødet. Det bør samtidig fremgå, om man på forhånd har været i dialog med udvalget om ens kandidatur. Fristen for ansøgningen er d. 1. september 2017, og den skal sendes til Cate på secretary@dk.cisv.org.

Det er desuden muligt for udvalg eller enkeltpersoner at indstille kandidater til posten.
Opstår der en situation, hvor ingen ansøger formandsposten til et udvalg, forlænges fristen til mødeafholdelsen.


Her kommer en oversigt over de poster som er på valg.

 • Børneby – Pia Lykking - Genopstiller - valgperiode: 2 år
 • Mosaik – Frederikke Blemings - Genopstiller ikke - valgperiode: 2 år
 • Youth Meeting – Lene Holgaard - Genopstiller - valgperiode: 2 år
 • CFA – Birgitte Guldbrandsen - Genopstiller  - valgperiode: 2 år
 • Risk Manager – Kenneth Schou - Genopstiller ikke - valgperiode: 2 år
 • Seminar Camp – Zandra Wamberg - Genopstiller ikke - valgperiode: 2 år
 

Governing Board Election 2017

Kandidaterne til Governing Board 2017 valget hedder Daniel, Emmanuel and Maggs, og du kan læse mere om dem ved at klikke på navnene.

Vigtige datoer i forbindelse med GoBo:
Den 10. juni
Billeder og videoer af kandidaterne vil blive uploadet til CISV Internationals hjemmeside og YouTube-kanal. 

6. - 30. juni
Åbent forum diskussionsperiode (Link her til: http://www.cisv.org/resources/running-cisv-international/governing-board-and-committees/governing-board-election-2017/)
24. - 31. juli
Online valgperiode.

http://www.cisv.org/resources/running-cisv-international/governing-board-and-committees/governing-board-election-2017/

 

STORMØDE 2017

CISV Danmark afholder STORMØDE den 16. september 2017!
Sæt allerede nu kryds i kalenderen!
 
Daglig Ledelse er så småt gået i gang med planlægningen af eventet. Stormødet vil traditionen tro byde på en række udvalgsmøder, en temabaseret session samt afslutning på dagen med middag og hygge.

Stormødet afholdes i år af CISV Vestsjælland.

Se vores Facebook-opslag og invitér gerne alle dine CISV-venner til efterårets hyggeligste dag!
 
 

Har du lyst til at deltage i planlægningen?
CISV Danmarks næstformand, Jesper Lykking, er tovholder på arrangementet, så skriv en e-mail til ham på vicepresident@dk.cisv.org hvis du har idéer til stormødet eller lyst til at hjælpe til med planlægningen.

Tag i Tivoli med Junior Branch!

Junior Branch afholder traditionen tro Tvioli-dag! Tag din bedste CISV-ven med under armen til en dag med sjov og hygge!

Dato: 12. juli 2017
Tid: Kl. 14.00
Mødested: Rådhuspladsen

Læs mere om eventet på Facebook:
https://www.facebook.com/juniorbranchdk/photos/gm.101768687070141/1314165058667055/?type=3&theater
 

Dato for Ungdommens Folkemøde 2017!

DATO FOR UNGDOMMENS FOLKEMØDE ER DEN 7. - 8. SEPTEMBER 2018.

CISV Danmark har i år mulighed for at sende fire frivillige afsted til Ungdommens Folkemøde!
Sted: Søndermarken, København
Dato: 7.-8. september 2017 
 
Der er stadig ledige pladser, så skynd dig at søg!

Hvad kræver det at deltage?
Alle medlemmer af CISV Danmark har mulighed for at sende en ansøgning. Nedenfor kan du læse nærmere om din deltagelse på Ungdommens Folkemøde og andre opgaver i forbindelse med forløbet. Hvis du har interesse i at deltage, kan du sende en ansøgning til kontoret, hvor du på maks. en side motiverer for, hvorfor netop du skal afsted til årets politiske ungdomsfest!

Hvad skal jeg lave?
 • Det forventes at du til Ungdommens Folkemøde repræsenterer CISV Danmark og foreningens interesser. Som CISV-repræsentant fungerer du som ambassadør for CISVs interesser, og du skal derfor være med til at netværke med de øvrige deltagere og promovere vigtigheden af internationale kulturmøder og fredsuddannelse.
 • Du skal opdatere CISV Danmarks sociale medier (Facebook og Instagram) med historier og billeder, så vores medlemmer kan få et levende indblik i hvad CISV laver på Ungdommens Folkemøde.
 • Samtidig forventes det at du afsætter timer til frivilligt arbejde inden, under og efter Ungdommens Folkemøde. Efter folkemødet skal du afholde minimum et arrangement i en CISV lokalforening eller til en anden CISV-begivenhed. Her skal du formidle den viden/erfaring, som du har indhentet på Folkemødet. Det kan for eksempel være at afholde en debataften, en temaaften, en workshop eller lignende.
 • Efter deltagelse i Ungdommens Folkemøde skal du indgå i en evaluering af forløbet i samarbejde med DL.
 
Læs mere om folkemødet her: http://www.ufm17.dk/
Send din ansøgning med motivation til kontoret på secretary@dk.cisv.org - gerne så hurtigt som muligt!

Kom med på Folkemøde 2017!

Nu har du muligheden for at repræsentere CISV Danmark til politisk festival på Bornholm. CISV Danmark har i år mulighed for at sende to frivillige afsted til årets Folkemøde på Bornholm.

Sted: Allinge, Bornholm
Dato: 15.-18. juni 2017

Der er stadig ledige pladser, så skynd dig at søg!

Hvad kræver det at deltage? Alle medlemmer af CISV Danmark har mulighed for at sende en ansøgning. Nedenfor kan du læse nærmere om din deltagelse på Folkemødet og andre opgaver i forbindelse med forløbet. Hvis du har interesse i at deltage, kan du sende en ansøgning til kontoret, hvor du på maks. en side motiverer for, hvorfor netop du skal afsted til årets store politiske fest!

Hvad skal jeg lave?
 • Det forventes at du til Folkemødet repræsenterer CISV Danmark og foreningens interesser. Som CISV-repræsentant fungerer du som ambassadør for CISVs interesser, og du skal derfor være med til at netværke med de øvrige deltagere og promovere vigtigheden af internationale kulturmøder og fredsuddannelse.
 • Det forventes desuden at du deltager i de planlagte events i samarbejde med resten af SAFU.
 • Du skal opdatere CISV Danmarks sociale medier (Facebook og Instagram) med historier og billeder, så vores medlemmer kan få et levende indblik i hvad CISV laver på Folkemødet.
 • Samtidig forventes det at du afsætter timer til frivilligt arbejde inden, under og efter Folkemødet. Efter folkemødet skal du afholde minimum et arrangement i en CISV lokalforening eller til en anden CISV-begivenhed. Her skal du formidle den viden/erfaring, som du har indhentet på Folkemødet. Det kan for eksempel være at afholde en debataften, en temaaften, en workshop eller lignende.
 • Herudover forventes det, at du assisterer med sparring og støtte til deltagerne på Ungdommens Folkemøde som afholdes den 7.-8. august i Søndermarken i København, hvor fire medlemmer har mulighed for at deltage.
 • Efter deltagelse i Folkemødet skal du indgå i en evaluering af forløbet i samarbejde med DL. Her vil du være med til at udarbejde en strategi for, hvordan CISV Danmark kan opnå endnu større indflydelse til næste års Folkemøde.
 
Læs mere om folkemødet her: https://folkemoedet.dk/
 
Send din ansøgning med motivation til kontoret på secretary@dk.cisv.org - gerne så hurtigt som muligt!

Kontakt

Kontorets åbningstider er onsdage 14-18, hvor du kan være sikker på at få fat i én fra kontoret på office@dk.cisv.org.

Ønsker du at få noget i updaten så skriv til Katja på udviklingskonsulent@dk.cisv.org

Vær opmærksom på at updaten kun kommer ud til vores aktive medlemmer (primært udvalg og lokalforeninger), og den egner sig derfor ikke til at reklamere for specifikke pladser. 
Frameld dig dette nyhedsbrev